O nama

Zastitaonline.com je B2B portal - online prodavnica - firme Ambex d.o.o. Novi Beograd. Već dugi niz godina firma posluje u oblasti zaštite na radu i direktni je distributer sopstvenog brenda zaštitnih rukavica AX, ali i brendova Portwest i Rhino Safety. Bavi se veleprodajom i ostale HTZ opreme, kao što su zaštitna odeća, radna odela i kombinezoni, HTZ i radne cipele, zaštitne i nitrilne rukavice, zaštitne maske za lice, zaštitni šlemovi i naočare, viziri za lice, antifoni.

Tridesetogodišnje iskustvo firme “Tring d.o.o.”, sa kojom naša firma deli deo menadžmenta,garantuje posvećenost našim klijentima i konstantan rad na zadovoljavanju njihovih potreba. Stabilna mreža proverenih dobavljača iz Evrope i Azije obezbeđuje visok kvalitet naših proizvoda, kao i siguran lager u svakom trenutku. U nama ćete imati ne samo pouzdanog dobavljača, nego i nekog ko je u stanju da prati Vaš napredak i ambicije.

Ambex doo posluje na tržištu Srbije od 2014. godine, gde pored centralnog magacina u Beogradu raspolaže sa magacinom u Novom Sadu, ali i poslovnicama u Nišu i Kragujevcu.

  

 

To Top